Bir sonraki kahve kavurma günü 19 Nisan Pazartesi.

GİZLİLİK PRENSİPLERİ

Kamarad Coffee Roastery olarak kişisel verileriniz güvenliğine önem veriyoruz. Bizimle paylaştığınız tüm bilgiler yüksek güvenlik standartları kapsamında korunmaktadır.

Kamarad Coffee Roastery tescilli markası adı altında verilen tüm hizmetler, Rasimpaşa Mahallesi Uzun Hafız Sokak 107/A Kadıköy İstanbul adresine kayıtlı Lungo Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firmamıza aittir ve firmamız tarafından işletilir.

Firmamız, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.

Üyelik veya internet mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması yoluyla üyelerin kendileriyle ilgili kişisel bilgileri (isim, soy isim, kimlik bilgileri, firma bilgileri, telefon numarası, adres veya e-posta adresi gibi) tarafımızca güvenli bir şekilde korunmaktadır.

Firmamız bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon teklifleri gönderebilir. Üyelerimiz bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi daha sonradan değiştirebilir ya da kendisine gelen e-posta bilgilendirme iletisindeki linkten bildirim yapabilir.

İnternet mağazamız üzerinden veya e-posta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, üyelerimiz tarafından internet mağazamıza elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, Üyelerimiz ile yaptığımız "Üyelik Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır. 

İnternet mağazamızda yapacağınız işlemleri hızlandırmak ve kolay sipariş verebilmeniz için üye olurken bizimle paylaştığınız tüm bilgiler sizin onayınız doğrultusunda hesabınızda saklanır. Bu bilgiler siparişlerinizin güvenli bir şekilde size ulaştırılması için kullanılacaktır.

Firmamız, Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri kendisi veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. 

Firmamız, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak kabul etmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

KREDİ KARTI GÜVENLİĞİ

Firmamız, internet mağazamızdan alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ön planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.

Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler anlaşmalı olduğumuz ödeme sistemleri ile sizin bilgisayarınız veya mobil cihazınız arasında 256 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenerek güvenli elektronik ortamda gerçekleşir. Bu sistem kırılması mümkün olmayan bir uluslararası bir şifreleme standardıdır. Kredi kartıyla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş olur.

Online olarak kredi kartı ile verilen siparişlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği firmamız tarafından Kredi Kartları Dolandırıcılığı'na karşı denetlenmektedir. Bu yüzden, internet mağazamızdan ilk defa sipariş veren müşterilerin siparişlerinin tedarik ve teslimat aşamasına gelebilmesi için öncelikle finansal ve adres/telefon bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. Bu bilgilerin kontrolü için gerekli görüldüğü durumlarda kredi kartı sahibi müşteri ile veya ilgili banka ile irtibata geçilebilir. 

Üye olurken verdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve siz değiştirebilirsiniz. Üye giriş bilgilerinizi koruduğunuz takdirde başkalarının sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu amaçla, sitemizdeki tüm işlemler sırasında 256 bit SSL güvenlik alanı içinde hareket edilir. Güvenli alanları teyit etmek için tarayıcınızın adres çubuğundaki kapalı anahtar ya da kilit simgesini kontrol edebilirsiniz. Bu simgeler, güvenli bir internet sayfasında olduğunuzu gösterir ve her türlü bilgi şifrelenerek korunur. Bilgileriniz, ancak satış işlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır.

İSTİSNAİ HALLER

Aşağıda belirtilen sınırlı hallerde Firmamız, işbu "Gizlilik Prensipleri" hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar sınırlı sayıda olmak üzere: Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlülükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak; mağazamızın kullanıcılarla akdettiği "Üyelik Sözleşmesi"'nin ve diğer sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak amacıyla; yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi; kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir. 

TARAYICI ÇEREZLERİ (COOKIE)

Firmamız, internet mağazamızı ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyası (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası site hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet'in kullanımını kolaylaştırır.

Teknik iletişim dosyası, siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin siteyi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar süre sitede kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başka herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde uyarı verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.

Firmamız, işbu "Gizlilik Prensipleri" hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Gizlilik Prensipleri hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüklerine uygun şekilde kişisel verileriniz güvenli bir şekilde korunup işlenecektir. Firmamız, site ziyaretçilerimizin üyelik avantajlarından yararlanmasını sağlamak ve daha iyi hizmet vermek için sitedeki gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek ve gerektiğinde üçüncü kişilerle paylaşacaktır. Bu veriler, Gizlilik Prensiplerimiz ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmayacaktır. İşbu Gizlilik Prensiplerimiz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkındaki açıklamalar ve/veya yürürlükteki mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutarız.

Gizlilik Prensipleri ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için hello@kamaradcoffee.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Firmamıza ait aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

 

Kamarad Coffee Roastery

Firma Ünvanı: Lungo Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
Adres: Rasimpaşa Mah. Uzun Hafız Sk. 107/A Kadıköy İstanbul
E-posta: hello@kamaradcoffee.com
Tel: +90 216 330 2330